CAMPOS Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g CAMPOS

CAMPOS Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g CAMPOS

11,99 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

CAMPOS Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g CAMPOS

11,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
foodville.ro
Descrierea produsului
TON galben YELLOWFINN (Thunnus Albacares) 65%, otet din vin, ulei vegetal, condimente, sare . Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutritionale/100g masa uscata - Valoare energetica: 157kcal; grasimi 7,7g/din care saturate 0,9 g; glucide 0g din care zaharuri 0g; proteine 22g; sare 0,73g
Tara de origine : SPANIA
A se depozita la loc uscat si racoros. Dupa deschidere se va consuma integral.
Masa uscata: 104 g
Gustul excelent si textura deosebita a tonului Yellowfin de la Campos fac din acest produs o alegere excelenta pentru a pregati o delicioasa salata cu ton
CAMPOS este o marca a companiei SALICA, una dintre cele mai importante companii de profil din SPANIA.
Istoria CAMPOS isi are radacinile la inceputul secolului XX , cand doua familii de pescari ( Campos si Astorquiza ) din BERMEO au pus bazele uneia dintre primele fabrici de conservare a tonului din nordul Spaniei. Inceputurile sunt dificile, fiind  marcate de greutatile specifice unei activitati de pionierat.
CAMPOS aniverseaza in 2020 un centenar de la fondarea primei fabrici si cu expertiza acumulata in acesti 100 de ani aduce pe mesele tuturor tot ceea ce este mai bun din mare.    

Reteta salata picanta cu ton escabeche, telina apio , castravete si nuci ( Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g CAMPOS)
Pentru aceasta reteta de salata cu ton avem nevoie de :

  1 conserva CAMPOS Ton galben YELLOWFIN bucati in sos escabeche 160 g
1 castravete fabio
2 tulpini de telina apio (cu tot cu frunze)
50g nuci
15g mix de seminte
2 cepe verzi
2 linguri ulei de masline
1 avocado ready to eat
sucul de la ½ de lime
sare si piper proaspat rasnit

 
Se spala legumele, apoi se curata ceapa verde, castravetele de coaja si se pastreaza cateva dintre frunzele de telina.
Castravetele se taie in doua bucati (pe lung), se curata semintele din interior cu ajutorul unei lingurite, apoi se taie fiecare bucata in felii. Feliem si tijele de telina. Curatam avocado si-l  taiem in cubulete. Se toaca marunt ceapa verde, iar nucile  ceva mai grosier.
Intr-un bol, punem tonul, legumele, nucile si semintele. Adaugam sare si piper dupa gust, uleiul de masline, sucul de lamaie si amestecam bine. La final, se decoreaza cu frunzele de telina ramase.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.